Happy new year !

ikväll blir det fest i vadstena med mina vänner ;) kommer bli skitskoj !

Håller på att städa och så här hemma för mamma och dom ska ha besök utav mormor och Tommy. O just det Brita (katten) har skadat svansen eller något så nu tar hon ut all ilska på mig istället! Hon vill att man ska klappa na men direkt när man rör henne blir hon galen, bokstavligt talat !

ETT GOTT NYTT ÅR vill jag också önska ! Tycker ni det har varit ett bra år ? Jag tycker så här, jag hoppas 2012 blir såååå mycket bättre :)

FAN !

NEJJ !! jag hade skrivit en massa saker sen så råkade jag trycka på delate .... suger !!

Får ta det lite kortfattat.

Det förra året sög.
Hoppas på ett mycket bättre år 2012.
Imorgon är det fest.
Får se hur den kvällen /natten slutar !


FAN !

NEJJ !! jag hade skrivit en massa saker sen så råkade jag trycka på delate .... suger !!

Får ta det lite kortfattat.

Det förra året sög.
Hoppas på ett mycket bättre år 2012.
Imorgon är det fest.
Får se hur den kvällen /natten slutar !


Vampire diaries

Jag börjar se ett tema i mitt jullov, jag går alltid upp vid halv 9 sätter mig vid tven, kollar på Vampire diaries och sen får jag se vad som händer. Jag har gjort så här varenda dag på jullovet och det är as skönt !

Annars vet jag inte vad som händer, ska nog börja skriva lite mer på min uppsats och kanske börja plugga lite till naturkunskap provet och kanske om jag orkar läsa igenom religion/filosofin så slipper jag plugga så mycket sen ;)

It was all for this time  ! :)

Go' morgon!

Har haft den skönaste morgonen tror jag, först vaknade jag av mig själv, gick ner och satte mig vid tven, kollade på VD sen nu ska jag klä på mig, fixa iordning gästrummet för vi ska ha främmat ikväll sen ska jag inte göra mycket mer förens mamma kommer hem vid 13 för då ska vi åka till Linköping ännu en gång ! Men det gör inte mig någonting jag kan åka hur många gånger som helst, det är ju ändå rea liksom xd

Nehe jaha om man ska fixa te sig lite kankse ! :D


ca 8 timmar

Nu är jag äntligen klar med grovstädningen i mitt rum! Det tog mig ca 8 timmar att städa klart helt.. kan ju erkönna att jag inte körde en racer städning ;)

Har varit nere på stan också och köpt glödlampa som behövdes i rummet och sen va jag och mina syskon på besök hos Irre och då passade vi på att lämna över lite julklappar till henne. Hon var väldigt glad för det hon fick iallafall och det är ju meningen !

Nu ska jag sätta mig och läsa i min bok som jag lånade på biblioteket idag. Den hette "en flicka som kallas Alice", hoppas den är bra :D


Clean

Idag ska jag STORSTÄDA mitt rum. Ska skrubba varenda liten vrå så det blir skinande rent överallt, sen ska jag också ställa undan allt som jag inte använder. KANON !

Jag ska även springa ner på stan, eller stan och stan men Mjölby centrum xd. Jag ska köpa en glödlampa och lite sådana saker och sen beger jag mig med min syster till tant Irre och lämnar hennes julklapp som hon fått .

Nehej om man ska ta och titta VD kanske som börjar snart ;)

See you later !!


Hemma igen

Va ju på mellandagsrean idag och då fick jag med mig saker hem som till exempel ett fodral till datorn, nagellack, snoddar, tröja och byxa ! Är riktigt nöjd med mina köp :)


Linköping

Idag är det mellandagsrea på schemat. Vi ska snart åka till Linköping och se om det finns någonting vettigt. Jag ska nog köpa mig ett par byxor eller två, sen ska jag även inhandla ett laptopfodral så jag inte får några repor på datorn. Det är nog det ända om jag inte hittar någit mer vill säga !

Filmen igår va ganska bra. Om jag ska ta det från början så fick vi stå i ca en timme ute i en kö för att få komma in i biosalen. Det var en sådan kö så det va inte sant!! Men sen kom vi in iallafall och filmen fick starta en timme senare. Det roliga skulle vart om vi fick se det filmen som skulle gå efter Stig Helmer Story för vi vart klara precis till att den skulle starta xd FAIL -.-'


Stig Helmer Story

Min familj och jag ska på bio i eftermiddag, eller snarare kväll. Ska titta på Stig Helmer Story, tror den är rätt rolig!

Har börjat med min uppsats också. så har inte lika mycket att skriva idag ! ;D

Göta Kanal 3

Sitter framför med min bror och kollar på Göta Kanal 3. Jag tycker personligen inte den är så bra, men det funkar!

Nu är julaftonen över och man har fått sina klappar. Jag fick 2 par örhängen, 1000 kronor, en självbiografi av Rikard Wolf, tomtar, pyssel och alla vi tre barn fick tillsammans ett xbox360 Kinect. Ska nog ta en danssväng på den någon dag så jag kan få tillbaka takten i kroppen. Känner att den är borta....

Men än är inte julen slut så GOD JUL !!

Happy Christmas!

Idag är det självaste julafton, jag vet inte vad som är så speciellt egentligen men jag tycker det är otroligt mysigt att få umgås med dom som man älskar mest! Igår hade vi en liten mini julafton hos min pappa. Farmor och farfar kom så käka vi lite julmat. Och nu till julklapparna som jag fick då. Jag känner mig ganska redo att flytta hemifrån nu kan jag säga, jag fick tallrikar av alla dess former och sen fick jag handdukar, ljuslyckter och nog det mesta som jag fick utav min farmor, ett par lovikavantar ! :D

Idag kommer mormor hit så ska det bli lite myspys eller vad man ska kalla det ! Siktar in mig på julklapparna ! See you soon! ps. Glöm inte Kalle Anka klockan 15.00

Äntligen

Nu har jag fått tilbaka min dator och det kanns ganska fint! Ska försöka blogga så ofta jag kan nu när jag har den här lilla och smidiga ;)

Idag ska jag åka till pappa och fira jul där, får se hur det går men jag tror att det funkar :P Imorgon är den riktiga julaftonen och då ska jag och mina syskon tillbaka till mamma och då kommer mammas släkt hit, eller iallfall en del av den! Mysigt mysigt.


Dan efter min dag

Igår blev jag 17 år. Dagen började hos Sandra då jag fick lite presenter, sen åkte jag hem och då kom mormor och Tommy och då fick jag mer presenter och sen efter det fick jag presenter från mamma ! Fick ju en dator som jag velat ha jag vet inte hur länge !! Är glad nu kan jag säga !!!  :D :D :D

Fullt upp

Har lite mycket att göra så nu hinner jag inte skriva lika mycket! Men men what to do what to do ?

Idag hade jag sovmorgon och sen i skolan hade jag historia B (kunde lika gärna sovit ), matte och engelska. Var kvar på studietiden , kors i taket, jobbade lite granna med turismen om fallen så nu behöver jag inte bry mig mer om det !

Lussellelle lussellelle 20 dagar kvar till jul !

Idag är det lussebullsbak och städning som står på schemat ! Jag personligen tycker att det är mysigt när det är mörkt och grått ute när man ska baka lite julfika ;)

Inatt har det blåst så förbannat så det är därför som jag är uppe så tidigt denna söndag.... men jag få väl nyttja morgonen och plugga lite grann!




Linköping here we come !

Idag ska jag och min bror dra till linköping en sväng, få se om vi hittar några julklappar o så!
den här helgen kommer bara blåsa förbi, idag ska vi till lkpg sen ska jag plugga. Imorgon ska jag grovstäda mitt rum och sen baka lussbullar med mina syskon. Får se om jag hinner med allt, jag ska klara det !!

Tittade på idol igår, MOA SKULLE INTE ÅKA UT !!!! Skit också -.-'


en kulen natt natt natt

Idag får jag medge att det varit en rätt slapp dag. Historia B , matte och engelska B var det som stog på schemat !

Imorgon börjar jag 9:40 rätt fint alltså !! :)


RSS 2.0