Ja nu kör vi igen.

Känner att det där med bloggandet kanske inte är min grej, men det är ändå rätt roligt att läsa gammal text som man skrivit.

Idag har jag tagit blodprov igen, det gick faktiskt mycket bättre än vad jag förväntade mig.. Förra gången blev det ju inte lika lyckat kanske. Men visst var jag as rädd!

Nu alldeles strax åker jag till Julia och sover där. Imorgon drar jag till Göteborg och är där två nätter. LIVET LEKER VERKLIGEN !

Här ser ni mina fina puddingar, Klara, jag och Tove <3<3<3



Kunde ju vara lite mer social

Ja, som sagt.. jag kanske inte är den som är inne mest som bloggar. Men jag försöker så ett och annat inlägg blir det ju ;)

Idag har det inte hänt alltför mycket i Kerstins liv..gått i skolan.. aa typ allt. Va på BUP också, gick bra! :D

Nu ska jag plugga som bara den, ha det kanoners! 


Östersjöresan

Sitter nu här med nymålade naglar och tnkte berätta om minresa till andra sidan östersjön :)

Jag startade den 5 oktober med att åka buss med skolan till stockholm, sen gick det ganska fort så var vi iväg med båten mot Riga! Jag tyckte att det inte gungade allt för mycket, men det kunde ju bli lugnare. Iallafall sen åt vi buffé och hjälpte en utländsk servetris med sin svenska läxa. As kul ! Vi kom fram den 6 oktober och då chekade vi in på hotellet, jag bodde med my då. Vi åkte ner till "Gamla stan" i riga för att kolla var våra guidningsställen låg.
Dagen efter det så åkte vi till Cecis och åt lite grann, vi träffade även en svensk präst som hade gift sig och flyttat dit.
På lördagen så åkte vi till Litauen en natt och då besökte vi korskullen och det var AS COOLT !!!  Sen chekade vi in på hotellet i Linelis.
Söndagen så åkte vi till ett slott och kollade där och sen åkte vi och kollade på Jurmula spa och hotell.
Måndagen guidade jag på, tror och hoppas att det gick bra ! Och sen åkte vi hem igen, på natten började båten brinna så larmet gick. Alla sprang runt och skrek och grät. Det var verkligen com i en film, trodde inte det hände på riktigt!!


söndag SÖNDAG!

Packning och plugg är det som väntas idag. Men självklart skulle jag bara titta till datorn lite, kan ju säga att jag fastande då.. datorn är nog ett beroende och det är ju inte så bra när man har viktigare saker att göra!

Marika har städat mn kaninbur för att jag skulle inte hinna det idag. Tack så mycket!

Om tre dagar åker jag bort en vecka, börjar ju faktiskt få lite resfeber nu!..


RSS 2.0