Hej tjenaa hoppsan

FAN ! Hade skrivit ganska mycket och så råkade jag trycka på en knapp så gick allt bort. FAN OCKSÅ! Inte min dag idag alltså.

Iallafall så ska jag fixa inför Östersjö resan nu i helgen, pcka lite och så. Kanske skulle göra färdigt guidningen någon dag med.. men inte idag tack!


Tjenaaa

idag måste jag verkligen säga att jag ägde på idrotten ! Är en aning stolt över mig själv att jag var så aktiv..

Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och plugga till Nk provet !! HEJSVEJS.

Psykosocialt Arbete

Idag har jag haft 2 lektioner med psykosocialt arbete, ikväll är det plugg för hela slanten och självklart idol !!! Imorgon är det utgrävning med älskade Bosse och historia B kursen. GÖTT, eller är det verkligen det ??


Äntligen fredag

Äntligen fredag hörreni!! ÄGER !

Vad händer i helgen?? Jo idag (fredag) så ska jag plugga lita grann till exempel det där jägarns naturkunskapsprovet... sen imorgon så ska ja till Julia och det ska bli hur roligt som helst. Vå får se vad vi hittar på, det brukar alltis lösa sig :)

Puss och hej leverpastej!

Idag är det torsdag och imorgon fredag

Ja jag säger som rubriken, idag är det torsdag och imorgon är det fredag ;) Inte varit en direkt givande dag om man ska se det så. Men jag får ju alltid chansen att träffa mina underbara i skolan, och det säger man ju inte nej till :D

Pluggat har jag också gjort ända sen jag kom hem.. aa, i nästan 2 timmar, men jag kan inte säga att jag blev klar med så mycket. Nu är det verkligen jättemycket i skolan, jag hinner inte med..


..



Jag har bara den här låten just nu i mitt huvud ....

--




Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i ditt liv
när du kände dig utestängd från mitt

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Åren går in i varann
och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman
Och jag vill minnas det
jag en gång glömde bort

Och du som gått vid min sida
säg mig, verkar jag tyngre nu
Jag har varit så trogen, det jag tror på
och hållit på förlåt som längtat ut



Linköping!

Idag har jag varit i den vackra staden Linköping, jag hittade ett par skor. Som jag är ganska nöjd över att jag hittade.

Igår hade Marika kalas så det var fullt hus och det är anlednignen för att jag inte bloggade igår ;)

Ikväll är Morgan och jag hemma helt alone. SÅ skicka gärna sms eller ring :*

Everybody love somebody sometimes.

Idag har det inte hänt allt för mycket i mitt liv direkt, började med historia B och då kom det en arkeolog och pratade en hel del ! Sen så fick vi reda på att de blåst av nollningen, inte okej?! Hoppas verkligen att vi får nolla nästa år :O

Funderar på att sätta mig och mysa lite.. JA ! det gör jag faktiskt. Hej då! :)


Bazso

Idag kom ÄNTLIGEN Tove hem, gud vad jag har saknat henne. Självklart var hon jättebrun men det får hon faktiskt lov att vara :)

Idag har jag varit skit trött, känns som om jag har gått i en dvala hela dagen. Vi fick veta lite information om fjällpraktiken i påsk. Så Klara here we go !!! 

 

Komma sammandag

Shiet vad det blåser ute! Tror att den där orkanen Katja kommer emot oss med stormsteg.. inte bra, inte bra!!

Vi hade en komma sammandag idag i skolan, vi fick bland annat, klättra, gå i mörker rum, leta efter nycklar i stora lådor med sand och mycket mer. Det var faktiskt roligt när man kom in i det. Men det största minuset var nog att när vi var i ett mörker rum fick vi isolering eller något på oss, så nu kliar det som attans.. ska nog duscha sen!

Imorgon är det tillbaka till det gamla vanliga i skolan, har just nu ingen koll på vad vi har för lektioner men det löser nog sig alltid.

Nee, nu ska jag duscha lite grann, Hej Svejs!!


All alone

Kom nyss hem från BUP, idag pratade vi bara, så nu är jag klar med bloddelen. Och nu istället för blod ska vi ta tag med pappa, för jag orkar fan inte ha det så här...

Just precisens nu sitter jag med Brita så hon sover i mitt knä lite grann, ikväll ska jag se på idol.. eller.. är det det ikväll?? nu vart jag lite fundersam xd

See you later alligator !


Borta bäst

Jag tänkte börja läsa Borta bäst med Sara Kadefors, här är lite smått om den :

"Ingen lägger märke till bilen som står parkerad i den lilla dungen utanför Ikea. Ingen reagerar på kvinnan som kommer ut mellan träden och promenerar mot ingången. Hon är elegant klädd och har ett vackert leende. Hon dricker gratiskaffe innan varuhuset öppnar och äter upp folks kvarlämnade mat.

Kvinnan heter Sylvia. Vem är hon? Vad har hon varit med om? För bara några månader sedan levde hon ett annat, etablerat liv. Efter ett misstag har hon förlorat allt. Nu handlar det om att överleva. Medan Sylvia kämpar för att upprätthålla den perfekta fasaden kommer hon i kontakt med en helt ny värld som förändrar hennes världsbild. Till slut går det inte att fly längre. Hon måste tillbaka till sitt gamla liv, göra upp med den hon en gång var och dem hon en gång lämnat."



Om det ändå skulle vara så lätt!

Idag är det fullspäckat på schemat. Först ska jag till optikern vid 10 och jag vet inte hur lång tid det tar där, men det märks ! Sen kvart över tre ska jag till BUP och prata lite granna där och då är jag klar vid 16 kanske. SÅ idag är det ingen skola för min del, hinner knappt in och hinner knappt hem med den bussen som jag är tvungen att ta isåfall, så jag får plugga hemma helt enkelt.

Oooo i helgen kanske kanske jag ska till Julia, men det ska jag inte se fram emot för då blir jag antingen sjuk eller liknande. Så det ska bli skit tråkigt .. ;) NOT !


10 år sedan..



Det är sjukt att det gått 10 år sedan detta hände. Kommer ihåg det som om det var igår, tände massor av ljus i skolan dagen efter för att hedra de som dött. Usch det är verkligen hemskt!

Ny blogg

Jag fick skaffa ny blogg för min andra dampa och man kunde inte skriva på den.. Så det är på den här bloggen jag kommer skriva för det mesta när jag kommer ihåg vill säga.

Idag sitter jag mest och pluggar, för det är ju inte så lockande väder ute precis. Imorgon är jag ledig från skolan för först ska jag till optkern och sen BUP så jag hinner inte det.

Jag har inte gjort ett skit i helgen eller jag åkte till mormor och sov en natt, myspysigt värre!

Nu ska jag börja skriva lite smått på psykosocialt arbete för jag missar ju det imorgon xd

Pusselipuss ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0