Trippelbollen

jag satt och funderade på en sak förut, eller förut och förut det va typ nyss. Det var, att när jag " får" eller köper en ny dator vid jul så ska jag börja blogga lite mer och blogga lite mer seriösare. Satt och kolla vad jag hade skrivit förut, så satans mogen!

Idag hade vi trippelbollen i skolan, ganska awsome, kötta nästan på varje match och fick ner en och annan spelare. Hehe as stark ! ;)

Jag tar väl med en liten truddelutt också nu när vi ändå är igång ! ;)




Hej baby!

Har en liten sovmorgon idag för jag ska till Bup 9:15 och sen en timme framåt. Men det går jäkligt dåligt med bussar så jag måste ta 12:20 bussen. Men, men så får jag tid till att plugga sen efteråt ;)
Igår då, jo var jag, Tove och Maria på studiebesök till psykosociala arbetet, det var intressant och så fick man lussebullar också (namnamnam).
Sen så följde mina vänner med mig hem och så fikade vi lite och pratade hur vi skulle göra med redovisningen, sen åkte de hem och då la jag mig framför tven istället ! :)


Slutet av helgen

Jag kan ju ta och berätta vad som hänt migi helgen om ni vill ?

I fredags åkte jag till Julia och sov hos henne (eller egentligen hos Johanna). Jag fick då träffa hennes kompis som jag trodde kom från Stockholm men visade sig komma från England. As ballt !
I lördags åkte jag och hälsade på min pappa, första gången på 9 månader om man ska vara exakt. Jag vet inte hur man ska säga att det kändes, jag blev ju glad att jag fick komma dit, men jag ville att han skulle bry sig lite mer istället för att stå och hugga ved.. men, men vad kan man göra åt det nu, nu är det ju liksom förbi redan!
Idag Söndag ska jag plugga järnet sen ska vi iväg på födelsedagsfika hos Tina som fyllde i torsdags. Fika namnamnam!

En liten truddelutt ska få vara med också!


MOA !!


Music

Nu hr jag laddat ner lite musik och lagt in dom på ipoden, as nice !

Idag har jag ju sovmorgon till kvart över ett, men jag gick faktiskt upp 8, känns riktigt bra. Inte för jag har hunnit göra någonting vettigt men ändå, 8 är rätt tidigt om man jämför hur länge jag skulle kunnat sova ;)

Satt och funderade lite förut och då kom jag på att om exakt 19 dagar fyller jag 17. ÄGER! Och sen efter drygt två veckor igen då är det julafton, det är faktiskt ganska sjukt hur fort tiden går.

Ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är faktiskt min storebrors födelsedag!  Idag blir han ett år äldre och alltså 20, ujujuj stor kille.. GRATTIS !

Idag börjar jag sent med historia B, missade ju förra lektionen så vi får se hur mycket jag missade i jobbväg. Det brukar inte va så mycket, men men man kanske ska fråga?

Sen när jag kommer hem ska jag nog plugga järnet så att jag inte behöver plugga lika hårt i helgen. Tänkte att det kanske kunde va lite smart ;)


Hemma!

Fick bli hemma idag med, men imorgon satsar jag på att gå till skolan. Jag vill ju inte missa för mycket för då blir det ju bara jobbigt sen!

Jag har faktiskt jobbat lite matte som jag låg efter i och gör än. Men nu är jag en bit på vägen iallfall. Saknar Julia med <3


Sjukt dålig.

Ja, detta stämmer ju på lite av varje.. Jag är sjukt dålig och mår inte alls bra. Sen så är jag sjukt dålig på att blogga, och det kan ni inte säga emot..

Idag, slappa orkar inget annat.

JOO, jag kan berätta om när jag var hos tovan och grattade henne. Först så fick vi husesyn i tovans mycket fina hus, sen åt vi mycket god mat, sen spelade vi idiotkunskap (mycket förvirrande spel), sen tittade vi på äcklig film som hette The roommate, inte okej för kerstin!


RSS 2.0